Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pracování v The West

Je to vlastně velmi jednoduché.

Zadáte si nějakou práci dodržíte čas a máte peníze a zkušenosti sem tam i nějaký ten nalezený předmět při práci.Zdá se to jednoduché,ale k práci potřebujete energii a zkušenostní body aby jste tu práci mohli vykonávat zkrátka podle toho jakou ta práce má obtížnost.V některých pracích dostanete více zkušeností než peněz a někde právě naopak.

V některých pracích máte větší šanci získat předmět a v některých zase menší(např tlouct cukrovou třtinu za 15minut je 100% a hlídat pevnost je že získate předmět za 15 minut 2%).Zobrazuje se to vždy předmět za 15 minut práce.

Kromě toho za předměty jsou i úkoly např. dones mi 1 havraní pero.Tak si najdete práci plašit ptáky z pole a můžete získat nějakou tu odměnu za splněný úkol.Předmět ovšem musíte dostat jestli jste ho nedostali tak musíte zkusit štěstí znovu,Ale pozor když děláte nějakou práci častěji může vám klesnout motivace.Ovšem jsou i takové úkoly které musíte nejdříve přijmout,protože tam je napsáno např.Běž plašit ptáky z pole 1 hodinu.Vy úkol přijmete a pak se dejte do práce.(předmět musíte dát určité osobé např. indianovi Waupeemu).Teď jsem vám prozradil jeden z prvních úkolů na který můžete ve hře narazit.

Energie za práci

1 hodina 24 % energie(dříve 2 hodiny)

30 minut 12 % energie(dříve 1 hodina)

15 minut 6% energie(dříve 30 minut)

5 minut 2 % energie(dříve 10 minut)

Pozor energii ovšem můžete nabrat tím že buď přejdete do další úrovně nebo se vyspíte v hotelu(za peníze/charakterová skupina dobrodruh má první dva stupně hotelu zdarma i v cizím hotele/ve vlastním hotelu neplatíte nic ani za patý stupeň/normálně platíte 250 dolarů).

Nebo energii naberete pomocí speciálních předmětů a ten nejlehčí způsob zkrátka tím že nic nebudete dělat.

Jak už jsem se zmínil dají se tu také vyrábět předměty.

Je to prosté,zkrátka od 20.úrovně si můžete vybrat řemeslo např. kuchaře nebo kováře.

Každý z nich je specialista na něco jiného a právě kuchař(což jsem i já) může vyrábět předměty,pomocí kterých doplní energii,motivaci,duelovou motivaci anebo jen vyrobí přísadu do dalšího jídla.

(Toto bylo zatím uděláno pouze na Coloradu)

např. chci si vyrobit dort a potřebuji mouku,cukr,kámen tak si dám práce tlouct cukrovou třtinu,mlít obilí a pracovat v kamenolomu.Pokud dostanete všechny předměty můžete si vyrobit dort.Výroba trvá 5 minut.Např. dort může přidávat 15% energie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Více se dozvíte o nugettech na

www.the-west.cz

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

college application personal essay n269sj

(Eugenefloag, 6. 4. 2023 5:10)


Nicely put, Many thanks.
writing a essay about yourself https://topswritingservices.com essay writer helper https://cheapessaywriteronlineservices.com